Over Lethia Bouw Buro

Professionele bouwbegeleiding − van idee tot realisatie

Lethia Bouw Buro uit Emmen is geen aannemer maar bouwprojectbegeleider en bouwkostendeskundige. Lethia Bouw Buro realiseert desgewenst alle bouwwerken van klein tot groot.

Van wens naar resultaat
Tussen wens en uiteindelijke oplevering zijn er in het bouwproces verschillende stadia te doorlopen. Het doel van Lethia Bouw Buro is om uw wensen zo goed mogelijk te vertalen naar het resultaat.

Van inventarisatie naar implementatie
Als directe opdrachtgever heeft u maximale invloed in alle fasen van het bouwproces. U bent namelijk de opdrachtgever. Intensieve samenwerking en gedegen bouwadvies tijdens het voortraject tussen u als opdrachtgever en Lethia Bouw Buro zorgen ervoor dat uw wensen in kaart worden gebracht en op de juiste wijze gestalte krijgen in een bouwontwerp en -begroting die aan alle eisen voldoen.

De touwtjes in handen tijdens de uitvoer
Tijdens de realisatie van uw bouwproject begeleidt Lethia Bouw Buro het bouwproces. De eigenaar van Lethia Bouw Buro heeft jarenlange ervaring in het aansturen van partijen betrokken bij de bouw. En door de korte lijnen tussen u als opdrachtgever en Lethia Bouw Buro heeft u als eigenaar continu de controle over het bouwproces.

Bouwkosten in eigen hand
Als ervaren bouwkostendeskundige zorgt Lethia Bouw Buro ervoor dat uw bouwproject binnen uw geplande begroting blijft. Als opdrachtgever betaalt u rechtstreeks aan de bij de bouw of verbouw betrokken partijen.